صبحانه انگلیسی

نویسنده معروف انگلیسی، دبلیو سامرست موام، یکبار گفته بود که بهترین راه برای سیر کردن خودتان در انگلستان، روزی سه مرتبه صبحانه خوردن است. صبحانه انگلیسی توسط معمارانی در امپراتوری بریتانیا اختراع شده بود – گرچه این سنتی بود که از قرنها پیش در مناطق روستایی انگلستان خود را به عنوان اولین وعده غذایی روز جا انداخته بود. صبحانه انگلیسی بدون شک سهم قابل توجهی در تاریخ آشپزی دارد و مانند کروسان فرانسوی در سراسر جهان به شکل عمومی پذیرفته شده است. هیچ هتل خوش سلیقه و با تجربه­ای وجود ندارد که بوفه صبحانه را بدون شکلی از صبحانه انگلیسی مدیریت کند.
کورس اول
یک صبحانه انگلیسی صحیح با یک لیوان آب پرتقال یا نصف یک گریپ فروت که بین قطعات آن برش خورده و بر روی آن شکر پاشیده شده و با قاشق خورده میشود، آغاز میشود. آلو یا میوه­ های پخته نیز موجود است.
یک قوری بزرگ قهوه یا چای، که هر دو با شیر سرو میشود، هم سر میز گذاشته میشود.
کورس دوم
اکنون هریسه (غذایی است که از پختن غلات یا حبوبات همراه با آب یا شیر به دست می‌آید و ممکن است در آن شکر یا گوشت هم استفاده شود. مانند هلیم و شله) و کورن فلکس سرو میشود. شیر بر روی کورن فلکس ریخته شده و پیش از اینکه خیس بخورد و نرم شود خورده میشود. این خوراکی ترد بویژه برای بچه ­ها بسیار محبوب است. با وجود این، برای جایی که صبحانه انگلیسی علاقمند دارد، برای علاقمندان واقعی هیچ چیزی فراتر از یک هریسه تازه آماده شده نیست، که تنها با  جو پرک شده و آب و کمی نمک درست شده است و با  تکه­ای کره روی بشقاب که روی آن شکر قهوه ه­ای پاشیده شده است و شیر داغی که به آن اضافه میشود سرو میشود. فقط کافی است یکبار آن را امتحان کنید تا به این غذای ساده اما خوشمزه معتاد شوید.
کورس سوم
اکنون نوبت کورس اصلی میرسد. کورس اصلی شامل تخم مرغ - ترجیحا سرخ شده - که به همراه بیکن پر چرب و سرخ شده سرو میشود. بعضی البته تخم مرغ اسکرمبلرا ترجیح میدهند. گوجه فرنگی گریل شده، قارچ، چیپولاتا (نوعی سوسیس تهیه شده از گوشت چرخ شده خوک به همراه ادویه و سبزیجات) یا دیگر سوسیس هایی که معمولا با تخم مرغ سرو میشوند هم گاهی در کنار بشقاب مصرف میشوند.
ممکن است تخم مرغ سرخ شده با تخم مرغ عسلی بر روی نان تست جایگزین شود.
کورس چهارم
یک غذا با ماهی را ترجیح میدهید یا یک غذای گوشتی؟ انتخاب برگزیده برای غذایی با ماهی، ماهی کیپر، نوعی شاه ماهی دودی شده است. همچنین دِویلد کیدنی (غذایی تند مزه تهیه شده از قلوه گوسفند)، کِدجری (غذایی تهیه شده از ماهی و برنج به همراه پودر کاری) هم بسیار محبوب است.
کورس پنجم
و در کورس پایانی، نان تست، مربا و مارمالاد سرو میشود.
آمده کردن بیکن و تخم مرغ
·       مقداری روغن (یه چربی دلخواه مثل کره، روغن محلی یا حتی چربی) در یک تابه چدنی بریزید. چند برش نازک بیکن در تابه گذاشته و اجازه دهید هر دو طرف آن به آرامی سرخ شود. بیکن درنهایت باید ترد و قهوه­ای شود.
·       تخم مرغ را در همان تابه و در کنار بیکن بشکنید. به آن نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید گوشه­ های آن هم ترد و قهوه ه­ای شود. (بیکن و تخم مرغ را میتوان در فر نیز آماده کرد)
·       تخم مرغ و بیکن آماده شده را با یک تکه نان سفید (نان تست) که در کره سرخ شده است سرو کنید.
 
تهیه کدجری
·       ۲۵٠ گرم برنج
·       ۵٠٠ گرم ماهی کاد، حلوا یا سالمون
·       ۵٠ گرم کره
·       ۱ قاشق غذا خوری پودر کاری به همراه کمی فلفل قرمز
·       ۴ عدد تخم مرغ پخته و اسلایس شده
·       ۲ قاشق  جعفری خرد شده
برنج را با آب و نمک بپزید. ماهی را در ظرفی ریخته و روی آن آب بریزید تا آب روی آن را کاملا بپوشاند، سپس بدون آنکه در ظرف را بگذارید ماهی را به مدت ۱٠ دقیقه بپزید. بعد از پختن ماهی آنرا از ظرف خارج کرده و استخوانهای ماهی را گرفته و ماهی را کناری بگذارید.
کره را در تابه بریزید و پودر کاری و فلفل را به آن بزنید و ۱ دقیقه به آرامی سرخ کنید. برنج و تکه­های ماهی را اضافه کردن و ۱ دقیقه دیگر با حرارت ملایم آن را بپزید. برشهای تخم مرغ و جعفری را اضافه کنید و غذا را گرم با نان تست کره زده سرو کنید.
 
دویلد کیدنی
·       ٨ عدد قلوه کامل گوسفند که پوست و چربی آن گرفته شده است
·       ۲ قاشق مربا خوری چاتنی انبه
·       ۱ قاشق غذا خوری سس خردل به همراه ½ 1 پودر خردل با عطری قوی
·       ۲ قاشق مربا خوری آبلیمو
·       ½ قاشق مربا خوری نمک و کمی فلفل قرمز
قلوه ­ها را از وسط برش بزنید اما احتیاط کنید که دو تکه از هم جدا نشود. بقیه مواد را با هم مخلوط کنید و قلوه ­ها را به مدت 1 ساعت در این مایه، بخوابانید. تابه گریل را چرب و داغ کرده و قلوه­ ها را از مایه خارج کرده و هر طرف آن را به مدت ۳ دقیقه گریل کنید. به نان تست از مایه­ مارینیت (مایه­ای که قلوه را در آن خواباندید) بزنید و هر یک قلوه را بر روی یک نان گذاشته و بلافاصله سرو کنید.
 
دیگر خوراکیهای ویژه صبحانه
لوبیا پخته
سالها قبل یکی از شرکتهای تولید کننده کنسرو لوبیا پخته یک شعار تبلیغاتی داشت که از تلویزیون پخش میشد :
A million housewives every day
Pick up a tin of beans and say
“Beanz Meanz Heinz”
میلیونها خانم خانه دار هر روزه
یک قوطی لوبیا بر میدارن و میخونن
"لوبیا یعنی هینز"
معنی شعر کاملا روشن است اما مهارت طراح تبلیغات در معرفی مبتکرانه محصول و برند با تکیه کلام "لوبیا یعنی هینز" کمک کرد تا شعر فراگیر شود. همچنین یک ارتباط خوب بین نام شرکت، سهامی هینز، و محصول با تغییر دادن حرف s جمع در انتهای کلمات به حرف z  که در انتهای نام شرکت قرار داشت برقرار شد که به ماندگاری شعر کمک میکرد. اکنون با وجود شرکتهای زیادی که لوبیا پخته عرضه میکنند، ما میتوانیم این لوبیای درخشان تقریبا صورتی رنگ در میان سسی قرمز را همه روزه گرم کرده و مصرف کنیم.
لوبیا پخته را میتوان در صبحانه بر روی یک تکه نان تست یا به همراه سوسیس و تخم مرغ و بیکن مصرف کرد. میتوان آن را به عنوان چاشت در صبحانه، در ناهار یا شام یا حتی در کنار چای سرو کرد. کنسروهای لوبیا پخته از زمانی که در سفره­های ما ظاهر شدند به خاطر داشتن پروتئین بالا، نقش موثری در بهبود سلامتی جامعه بازی کردند.
 
کیپر
ماهی کیپر از نوع ماهیان کوچکی است که در دریاها و اقیانوسها بصورت دسته­ای شنا کرده و پس از صید و خالی کردن محتویات شکم آن، بر روی آتش چوب، دودی میشوند. کیپر به عنوان غذای صبحانه محبوب است. آنها را به آسانی میتوان آماده کرد. یک ظرف بلند و باریک (مانند ظرف مربا یا ترشی) برداشته و ابتدا آن را با آب جوش پر کرده و سپس خالی کنید. ماهی ها را بصورت سر به پایین در آن بچینید و روی آنها آب جوش ریخته تا ظرف پر شود. بعد از آن در ظرف را محکم بسته و آن را به مدت 8 الی 10 دقیقه در جای گرمی بگذارید (در آب گرم یا فر). سپس هر زمانی که قصد مصرف آن را داشتید کافی است ماهی را آبکشی کرده و با نان تست و کره سرو کنید.



​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش