فکر کردن به پختن غذا صرفا به عنوان یک عمل ، نگریستن تنها به یکی از جنبههای آن است. دلایل زیادی برای پختن غذا وجود دارد، اما اساس هستی ما، بر توانایی ما در پختن استوار است. پختن، مواد غذایی را قابل خوردنتر کرده و زمان هضم آن را کاهش میدهد. میمونهای بزرگی که اجداد ما بودند 80 درصد زمان یک روزشان را به جویدن غذا اختصاص میدادند. فراگرفتن آسیاب کردن، پوره کردن …
چای ماسالا (Masala Tea/Masala Chai) یکی از نوشیدنیهای محبوب هندی است که امروزه نوشیدن آن در جهان، خصوصا در زمستان، بسیار پرطرفدار شده است. طرفداران آن معتقدند نوشیدن آن در سرما، نه تنها موجب گرم شدن بدن میشود، بلکه سینوسها را نیز باز میکند. ماسالا چای در جهان به شکلهای مختلفی آماده میشود. در واقع میتوان گفت در هر جای دنیا، طرفداران آن متناسب با سلیقه خود در دستور آن …
نویسنده معروف انگلیسی، دبلیو سامرست موام، یکبار گفته بود که بهترین راه برای سیر کردن خودتان در انگلستان، روزی سه مرتبه صبحانه خوردن است. صبحانه انگلیسی توسط معمارانی در امپراتوری بریتانیا اختراع شده بود – گرچه این سنتی بود که از قرنها پیش در مناطق روستایی انگلستان خود را به عنوان اولین وعده غذایی روز جا انداخته بود.
اِسپِرِدها (Spread) خانواده بزرگی از دسرها هستند که تعداد زیادی از زیرگروههای غذایی (پنیرهای نرم، مرباها، جلیها، دیپها و ...) را شامل میشوند. به طور کلی اسپرد به غذایی گفته میشود که بتوان آن را بر روی یک تکه نان یا کراکر مالید و خورد. در واقع نام آن هم از همین عمل مالیدن ( پخش کردن یا گستردن(Spread = گرفته شده است. در شرق به خصوص خاورمیانه به علت …
قهوه خانه های وینی میزبان داستانها و افسانه ها بسیاری هستند. آنها در دوره امپراتور فرانس یوزف، در سالهای دهه 1920، و در سالهای اولیه جمهوری اتریش، محل قرارهای روشنفکران، هنرمندان و ادیبان بودند. شاید برای آنها، در مقایسه با اینکه بسیاری از آنها اصلا سقفی بالای سر نداشتند، لذت نوشیدن قهوه در پشت میزی مرمرین کمترین لذت بود.
شما هنوز هیچ سفارشی ثبت نکردهاید.
<% } else { %>