کره بیسکوئیتی


اِسپِرِدها (Spread) خانواده بزرگی از دسرها هستند که تعداد زیادی از زیرگروه‌های غذایی (پنیرهای نرم، مرباها، جلی‌ها، دیپ‌ها و ...) را شامل می‌شوند. به طور کلی اسپرد به غذایی گفته می‌شود که بتوان آن را بر روی یک تکه نان یا کراکر مالید و خورد. در واقع نام آن هم از همین عمل مالیدن ( پخش کردن یا گستردن(Spread =  گرفته شده است. در شرق به خصوص خاورمیانه به علت رواج نانهای نازک (Flat Bread) و نبودن قابلیت برش زدن در این نانها، چنین شیوه‌ای از خوردن رواج نداشت اما امروزه با به وجود آمدن نانهای اروپایی (معروف به فانتزی) و حضور دستگاههای تُست نان در منازل، این روش از خوردن و به دنبال آن این نوع خوراکیها محبوب شده است.
​​​​​​​






​​​​​​​







​​​​​​​یکی از انواع محبوب اسپردها، کره بیسکویتی یا Cookie Butter است. علت محبوبیت آن هم این است که به راحتی و در هر طعمی، در منزل قابل تهیه است و از همه مهمتر، محبوب بچه‌هاست.
 
مواد مورد نیاز :
250 گرم بیسکوییت – از هر نوع که دوست داشتید
50 گرم کره حیوانی
100 میلی لیتر شیر – ترجیحا پر چرب
 
طرز تهیه :
بیسکوییت‌ها را در یک دستگاه غذا ساز یا هر دستگاه دیگری که بتواند آن را خرد کرده و به شکل پودر درآورد ریخته و آن را پودر کنید.
کره را آب کرده و به همراه شیر به بیسکوییت اضافه کنید و آنقدر مخلوط کنید تا بشکل خمیر درآید.
کره بیسکوییتی خود را داخل یک شیشه در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
 
نکته‌ها :
کره بیسکوییتی را می‌توانید تا 6 هفته در یخچال نگهداری کنید.
در صورت تمایل می‌توانید به کره بیسکوییتی خود شکر اضافه کنید. فراموش نکنید از شکر آیسینگ (شکر پودری – خاکه قند) استفاده کنید.
می‌توانید با جایگزین کردن کره حیوانی با مارگارین و استفاده از بیسکوییت رژیمی و شیر کم چرب، نسخه کم کالری کره بیسکوییتی را برای خودتان آماده کنید.
 
 
 
 ​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش