اِسپِرِدها (Spread) خانواده بزرگی از دسرها هستند که تعداد زیادی از زیرگروههای غذایی (پنیرهای نرم، مرباها، جلیها، دیپها و ...) را شامل میشوند. به طور کلی اسپرد به غذایی گفته میشود که بتوان آن را بر روی یک تکه نان یا کراکر مالید و خورد. در واقع نام آن هم از همین عمل مالیدن ( پخش کردن یا گستردن(Spread = گرفته شده است. در شرق به خصوص خاورمیانه به علت رواج نانهای نازک (Flat Bread) و نبودن قابلیت برش زدن در این نانها، چنین شیوهای از خوردن رواج نداشت اما امروزه با به وجود آمدن نانهای اروپایی (معروف به فانتزی) و حضور دستگاههای تُست نان در منازل، این روش از خوردن و به دنبال آن این نوع خوراکیها محبوب شده است.
یکی از انواع محبوب اسپردها، کره بیسکویتی یا Cookie Butter است. علت محبوبیت آن هم این است که به راحتی و در هر طعمی، در منزل قابل تهیه است و از همه مهمتر، محبوب بچههاست.
مواد مورد نیاز :
250 گرم بیسکوییت – از هر نوع که دوست داشتید
50 گرم کره حیوانی
100 میلی لیتر شیر – ترجیحا پر چرب
طرز تهیه :
بیسکوییتها را در یک دستگاه غذا ساز یا هر دستگاه دیگری که بتواند آن را خرد کرده و به شکل پودر درآورد ریخته و آن را پودر کنید.
کره را آب کرده و به همراه شیر به بیسکوییت اضافه کنید و آنقدر مخلوط کنید تا بشکل خمیر درآید.
کره بیسکوییتی خود را داخل یک شیشه در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکتهها :
کره بیسکوییتی را میتوانید تا 6 هفته در یخچال نگهداری کنید.
در صورت تمایل میتوانید به کره بیسکوییتی خود شکر اضافه کنید. فراموش نکنید از شکر آیسینگ (شکر پودری – خاکه قند) استفاده کنید.
میتوانید با جایگزین کردن کره حیوانی با مارگارین و استفاده از بیسکوییت رژیمی و شیر کم چرب، نسخه کم کالری کره بیسکوییتی را برای خودتان آماده کنید.
شما هنوز هیچ سفارشی ثبت نکردهاید.
<% } else { %>